1. Min konto

Avbryte et utilsiktet kjøp

Det kan hende at du kan returnere en Prime Video-bestilling hvis du ikke har forsøkt å se eller laste den ned.

Slik returnerer du et utilsiktet eller uønsket Prime Video-kjøp:

1. På primevideo.com velger du Mine saker og deretter Kjøp og leie.
  2. Velg tittelen som er feilaktig kjøpt eller leid. Dette laster inn tittelens informasjonsside.
    Ikke klikk på avspillingsknappen mens siden laster inn.
  3. Velg Avbryt bestillingen.
  4. Velg en grunn for det avbrutte kjøpet fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på Avbryt dette kjøpet.
    Når kjøpet har blitt avbrutt, mottar du refusjonen på betalingsmetoden som ble brukt for bestillingen. Videoen fjernes også fra Kjøp og leie i Mine saker som en del av refusjonsprosessen.
    Merknad: Hvis du har betalt via Apple, må du bla til den relevante produktsiden på nettstedet eller i Prime Video-appen for å se alternativene for det avbrutte kjøpet.

Merknad: For å hindre utilsiktede kjøp kan du skru på foreldrekontroll for kontoen i Prime Video-innstillingene dine. For å angi en Prime Video PIN-kode kan du gå til Konto og innstillinger og velge Foreldrekontroll.