1. Min konto

Problemer med å logge inn eller logge ut av Prime Video.

Dette gjør du hvis du ikke kan logge på eller logge av Prime Video, eller hvis du ser feilkoder som 5005.

• Kontroller at du bruker riktige detaljer for kontoen du vil bruke til Prime Video. Hvis du har glemt passordet, må du kanskje klikke på Glemt passordet? på påloggingssiden for å tilbakestille det.
  • Prøv på nytt – midlertidige tilkoblingsproblemer kan skape problemer med pålogging.
  • Hvis du ikke får til å logge ut, kan du gå til Konto og innstillinger > Mine enheter på Prime Video-nettstedet. Klikk så på Avregistrer ved siden av enheten du vil fjerne.