Hvorfor må jeg betale for noen titler?

Noen titler er tilgjengelige for kjøp eller leie for en ekstra kostnad i tillegg til titlene du har tilgang til med Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet.

Kjøp fra Prime Video-butikken som ikke er inkludert i Prime, belastes automatisk 1-Click-betalingsmetoden din. Så snart bestillingen er fullført, kan du se kjøpene i Kjøp og leie.

Merk: Hvis du betaler for Prime- eller Prime Video-abonnementet via Amazon, eller via en tredjepartsleverandør, belastes alle kjøpte og leide produkter 1-Click-betalingsmetoden på Amazon-kontoen din. Hvis du ikke har et Prime- eller Prime Video-abonnement, hvis Prime Video-medlemskapet betales via Apple, eller hvis du ikke har en gyldig betalingsmetode og fakturaadresse konfigurert i 1-Click-innstillingene på Amazon-kontoen din, belastes alle kjøpte og leide produkter i Prime Video-appen for iOS eller Apple TV betalingsmetoden i innstillingene for iTunes og App Store.