1. Min konto

Hvorfor må jeg betale for noen titler?

Noen titler er tilgjengelige for kjøp eller leie for en ekstra kostnad i tillegg til titlene du har tilgang til med Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet.

Kjøp fra Prime Video-butikken som ikke er inkludert i Prime, belastes automatisk ved hjelp av betalingsmetoden du har angitt for digitale kjøp. Du kan oppdatere betalingsmetoden via Oppdater betalingsmetoden. Så snart bestillingen er fullført, kan du se kjøpene i Mine saker.

Merknad: Hvis du betaler for Prime- eller Prime Video-abonnementet via Amazon eller en tredjepartsleverandør, belastes alle kjøp og all leie ved hjelp av betalingsmetoden som er angitt i Amazon-kontoen din. Hvis du ikke har et Prime- eller Prime Video-abonnement, hvis Prime Video-medlemskapet betales via Apple, eller hvis du ikke har konfigurert gyldig betalingsmetode og fakturaadresse i Amazon-kontoen din, belastes alle kjøp og all leie i Prime Video-appen for iOS eller Apple TV ved hjelp av betalingsmetoden i innstillingene for iTunes og App Store.