1. Min konto

Hvordan blir jeg med i et videoparty i en nettleser?

Alle Prime Video-kunder kan bli med i et videoparty.

1. Klikk på koblingen du har fått tilsendt, ved hjelp av en nettleser på skrivebordet.
  2. Om du ikke er kvalifisert til å se det valgte innholdet i videopartyet, blir du bedt om å få deg et Amazon Prime-medlemskap eller Prime Video-abonnement, eller kjøpe eller leie innholdet, avhengig av hva som kreves for å se videoen.
  3. Når du er kvalifisert til å se videoen i videoparty, blir du omdirigert til registreringssiden der du må skrive inn ønsket brukernavn under Chatnavn.
    Både verten og deltakerne må ha tilgang til titler, via et Amazon Prime-medlemskap / Prime Video-abonnement eller ved å leie eller kjøpe titler som ikke er på Prime for et videoparty. Innhold fra Prime Video Channels og sanntidsinnhold er ikke kvalifisert for øyeblikket.
  4. Klikk på Bli med på videoparty for å bli med på videoparty.

Kunder er kvalifisert til å delta i et videoparty i sitt land. Titler som er inkludert i Amazon Prime eller Prime Video, er kun tilgjengelige for Amazon Prime-medlemmer eller Prime Video-abonnenter. Kunder som ønsker å være vert for eller delta i et videoparty for titler som er tilgjengelige for utleie eller kjøp, trenger bare leie eller kjøpe den tittelen for å kunne delta.

Deltakeren må være fra samme land som verten, og verten har startet et videoparty fra PrimeVideo.com. Videopartykoblinger utløper sju dager etter at de er opprettet. Tilgjengeligheten til innhold og titler kan variere avhengig av tidspunkt og plassering.

Merknad: Videopartyer kan ses via Prime Video-appen på støttede Fire TV-enheter i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada, Prime Video-appen for utvalgte nettbaserte enheter, i tillegg til Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett , Fire Tablet, iPhone og iPad. Du kan også få tilgang til Prime Video-videopartyer i nettlesere på en datamaskin, bortsett fra Apples Safari.