1. Min konto

Hvordan starter jeg et videoparty på iPhone og iPad?

I et Prime Video videoparty kan du chatte og se på kvalifiserte titler/innhold med venner og familie virtuelt.

1. Åpne Prime Video-appen på iPhone eller iPad. Verten må ha oppgradert til Prime Video uten annonser (der dette er tilgjengelig) for å kunne starte et videoparty med innhold som er inkludert i et Amazon Prime-medlemskap.
  2. Bla gjennom titler som du ville gjort når du ser titler på egen hånd. Titler som er inkludert i Amazon Prime eller Prime Video, er kun tilgjengelige for Amazon Prime-medlemmer eller Prime Video-abonnenter. De som ikke er Prime-medlemmer eller Prime Video-abonnenter vil bli bedt om å registrere seg (eller ta en gratis prøveversjon, om de kvalifiserer for denne) for å få tilgang til titler inkludert i Prime eller Prime Video. Kunder som ønsker å være vert for eller delta i et videoparty for titler som er tilgjengelige for utleie eller kjøp, trenger bare leie eller kjøpe den tittelen for å kunne delta. Live-innhold og innhold fra Prime Video Channels er for øyeblikket ikke tilgjengelig for videopartyer.
  3. Velg Videoparty fra informasjonssiden.
  4. Skriv inn et ønsket brukernavn under Chat-navn.
  5. Velg Opprett for å starte videopartyet.

Du kan invitere opptil 100 deltakere. Alle med en gyldig invitasjonskobling kan bli med på et Watch Party. Vedkommende må imidlertid befinne seg i landet ditt og ha tilgang til de kvalifiserte titlene som er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet / Prime Video-abonnementet deres.

Merknad: Videopartyer kan ses via Prime Video-appen på støttede Fire TV-enheter i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada, Prime Video-appen for utvalgte nettbaserte enheter, i tillegg til Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett , Fire Tablet, iPhone og iPad. Du kan også få tilgang til Prime Video-videopartyer i nettlesere på en datamaskin, bortsett fra Apples Safari.