Konfigurere begrensninger i Prime Video på Android

Prime Video-begrensninger lar deg begrense avspilling av innhold på Prime Video-enheter.

Følgende enheter har sine egne innstillinger for foreldrekontroll.

• Fire TV-enheter
  • Fire Tablet med Fire OS 5.0 eller eldre

Slik konfigurerer du begrensninger:

• I Prime Video-appen for Android velger du Mine saker fra den nederste menyen. Deretter velger du ikonet for Innstillinger. Der velger du Foreldrekontroll og deretter Visningsbegrensninger.
  • Velg en aldersbegrensning og enhetene du vil den skal gjelde for, og klikk påLagre.
    Merk: Begrensninger gjelder kun enheten de er konfigurert for.