Se Prime Video på Roku

Finn ut hvordan du ser Prime Video på Roku-enheten din.

Note: Dette gjelder for Prime Video-appen på Roku-enheter i følgende land: Argentina, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Frankrike, Guatemala, Honduras, Ireland, Mexico, Nicaragua, Panama og Peru.

Du kan se Prime Video på Roku via Prime Video-appen.

Støttede enheter: Roku Express, Roku Express+, Roku 2 (med unntak av modell 2720x), Roku 3, Roku Streaming Stick (med unntak av modellene 3400x, 3500x, 3500EU), Roku Streaming Stick+, Roku 4, Roku Premiere, Roku Premiere+, Roku Ultra og Roku TV-er

Skaff deg Prime Video-appen

Du kan få Prime Video-appen fra Roku Channel Store:

1. Gå til Roku Channel Store
  2. Finn og installer Prime Video-appen:

Note: Prime Video-appen er ofte forhåndslastet i Roku-startskjermbildet.

Etter at du har lastet ned og åpnet Prime Video-appen:

1. Logg på for å koble kontoen din til appen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.