Bruk av VPN eller proxy for å få tilgang til Prime Video

Prime Video-strømming er ikke tilgjengelig når du er tilkoblet via en VPN-, proxy- eller «unblocker»-tjeneste.

Slik løser du VPN-, proxy- eller «unblocker»-feil

Hvis du ser følgende feil, har vi funnet ut at du forsøker å strømme Prime Video ved hjelp av en tilkoblingstype som ikke støttes:

• «Hvis du vil se, må du slå av VPN- eller proxy-tjenester.»
  • «Enheten din er koblet til Internett via HTTP-proxy eller et virtuelt privat nettverk (VPN). Lukk eller deaktiver alle proxy-programmer og VPN-tilkoblinger, og prøv på nytt.»
  • «Enhetens Internett-tilkobling bruker HTTP-proxy, noe som forhindrer avspilling av videoen. Lukk eller deaktiver alle proxy-programmer, og prøv på nytt.»

Slik fortsetter du å strømme Prime Video:

• Deaktiver alle VPN-, proxy- og «unblocker»-tjenester.
  • Kontroller at enhetens nettverksinnstillinger er satt til Automatisk.

Hvis du har utført disse trinnene og fortsatt ser en feil, kontakter du Internett-leverandøren for å få hjelp.

Hvis du vil ha mer informasjon, se vilkår og betingelser for Prime Video.

• Internett-leverandører: Hvis du vil ha hjelp til å oppheve blokkeringen av IP-adresser som er feilaktig registrert, kontakter du D2C2-ISP-Support@amazon.com. Ta med informasjon om IP-områder og en kontaktperson i organisasjonen din.