Se Prime Video på Chromecast

For å bruke Google Chromecast trenger du den nyeste versjonen av Prime Video-appen for iOS eller Android.

1. Velg Cast-ikonet fra Prime Video-appen.
  2. Velg Chromecast-enheten du vil bruke.

Note: iOS- eller Android-enheten må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten. Kontroller at Chromecast-enheten din, enten frittstående eller innebygd i en annen enhet, er oppdatert. Kontroller at Prime Video-appen og iOS- eller Android-enheten også er oppdatert. Hvis du bruker en Android-enhet, kontroller at Google Play Services også er oppdatert.

3. Velg en tittel du vil se. Tittelen du har valgt, vises på TV-en som Chromecasten er koblet til.

Note: Hvis du vil endre innstillingene for undertekster på Chromecast, kobler du først ut Chromecast og navigerer deretter til tilgjengelighetsinnstillingene på iOS- eller Android-enheten for å justere innstillingene for undertekster der.