Se Prime Video på Chromecast

For å bruke Google Chromecast med Prime Video trenger du den nyeste versjonen av Prime Video-appen for iOS eller Android.

1. Velg Cast-ikonet fra Prime Video-appen.
  2. Velg Chromecast-enheten du vil bruke.
    iOS- eller Android-enheten må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten. Kontroller at Chromecast-enheten din, enten frittstående eller innebygd i en annen enhet, er oppdatert. Kontroller at Prime Video-appen og iOS- eller Android-enheten også er oppdatert. Hvis du bruker en Android-enhet, kontroller at Google Play Services også er oppdatert. Prime Video-appen på Fire Tablets kan ikke bruke Chromecast.
  3. Velg en tittel du vil se. Denne tittelen vises så på skjermen Chromecast-enheten er koblet til.
    Hvis du vil endre innstillingene for undertekster på Chromecast via en iOS-enhet, må du stoppe castingen på enheten. Velg deretter Innstillinger > Tilgjengelighet > Undertekster > Stil og velg stilen du vil bruke for undertekster. På Android-enheter trykker du på menyen med tre prikker mens tittelen castes. Velg Stiler for undertekster og aktiver Vis teksting. Du kan også velgeStørrelse og stil for undertekster fra denne menyen.
Merk: Hvis du har Chromecast med Google TV (lansert 2020), kan du også laste ned Prime Video-appen på Chromecast og bruke enhetens fjernkontroll til å bla og bruke Prime Video.