Installere Prime Video på enhetene dine

Du kan bruke Prime Video-appen til å se på Prime Video.

Prime Video-appen er tilgjengelig på en rekke TV-er, Amazon-enheter, mobile enheter, Blu-ray-spillere, spillkonsoller og mediestrømmeenheter.

1. Åpne appbutikken på enheten for å laste ned og installere Prime Video-appen.
  2. Åpne Prime Video-appen.
  3. Registrer enheten din – velg Registrer på Amazon-nettstedet, der du gis en adgangskode. Noen enheter lar deg logge inn og begynne å se ved å bruke Amazon-kontoinformasjonen din.