1. Min konto

Hvordan starter jeg et videoparty på Fire TV?

I et Prime Video videoparty kan du chatte og se på kvalifiserte titler/innhold med venner og familie virtuelt.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i nettlesere og for kunder som bruker Prime Video-appen på Fire TV i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada.

1. Åpne Prime Video-appen på Fire TV-enheten (i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India eller Canada).
  2. Bla gjennom titler som du ville gjort når du ser titler på egen hånd. Titler som er inkludert i Amazon Prime eller Prime Video, er kun tilgjengelige for Amazon Prime-medlemmer eller Prime Video-abonnenter. De som ikke er Prime-medlemmer eller Prime Video-abonnenter vil bli bedt om å registrere seg (eller ta en gratis prøveversjon, om de kvalifiserer for denne) for å få tilgang til titler inkludert i Prime eller Prime Video. Kunder som ønsker å være vert for eller delta i et videoparty for titler som er tilgjengelige for utleie eller kjøp, trenger bare leie eller kjøpe den tittelen for å kunne delta. Direktesendt innhold og innhold fra Prime Video Channels er for øyeblikket ikke tilgjengelig for videopartyer. Verten må ha oppgradert til Prime Video uten annonser (der dette er tilgjengelig) for å kunne starte et videoparty med innhold som er inkludert i et Amazon Prime-medlemskap.
  3. Velg Videoparty fra informasjonssiden.
  4. Velg Opprett videoparty.
  5. På en mobilenhet kan du bla til koblingen som vises på skjermen, eller skanne den viste QR-koden ved hjelp av kameraet på mobilenheten. Dette åpner Prime Video-appen slik at du kan bli med i chatterommet.
  6. I Prime Video-appen på mobilenheten skriver du inn ditt ønskede brukernavn under Chat-navn.
  7. Velg Bli med i videoparty. Dette åpner chatterommet hvor du kan chatte med andre brukere.
  8. I Prime Video-appen på Fire TV velger du Opprett videoparty for å starte videoparty.

Du kan invitere opptil 100 deltakere. Alle med en gyldig invitasjonskobling kan bli med på et Watch Party. Vedkommende må imidlertid befinne seg i landet ditt og ha tilgang til de kvalifiserte titlene som er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet / Prime Video-abonnementet deres.

Merknad: Videopartyer kan ses via Prime Video-appen på støttede Fire TV-enheter i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada, Prime Video-appen for utvalgte nettbaserte enheter, i tillegg til Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett , Fire Tablet, iPhone og iPad. Du kan også få tilgang til Prime Video-videopartyer i nettlesere på en datamaskin, bortsett fra Apples Safari.