Konfigurere en Prime Video-PIN-kode på iOS

En Prime Video-PIN-kode begrenser muligheten til å kjøpe eller se innhold på en bestemt enhet.

Følgende enheter har sine egne innstillinger for foreldrekontroll.

• Fire TV-enheter
  • Fire Tablet med Fire OS 5.0 eller eldre

Slik konfigurerer du en Prime Video-PIN-kode:

• I Prime Video-appen for iOS velger du Mine saker fra den nederste menyen. Deretter velger du ikonet for Innstillinger. Der velger du Foreldrekontroll og deretter Endre Prime Video-PIN.
  • Skriv inn en PIN, og klikk på Lagre.
    Merk: Prime Video-PIN-koder gjelder kun for enheten de er konfigurert for. Å stille inn eller endre Prime Video-PIN-koden i Prime Video-appen aktiverer eller deaktiverer ikke automatisk bruk av PIN-kode i kjøpsinnstillingene. For å aktivere eller deaktivere PIN ved kjøp går du til Konto og innstillinger, og velger deretter Foreldrekontroll. Kjøpsbegrensninger gjelder for alle enheter som er registrert til en Prime Video-konto, mens visningsbegrensninger kun gjelder for enhetene du har valgt i Foreldrekontroll.