Velg alternative lydspor eller lydbeskrivelser i Prime Video på tilkoblede enheter

Mange Prime Video-titler inneholder flere lydspor, inkludert alternative språk eller lydbeskrivelser.

Du må velge hvilket språk du ønsker å ha undertekstene eller bildetekstene på før avspilling.

På tittelens oversiktsskjermbilde trykker du opp og deretter til høyre for å velge Lydspråk. Spor med lydbeskrivelser inneholder teksten [Audio Description] i sporets navn.

Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.