Prime Video-lidmaatschap of een gratis proefperiode starten

Hier vind je informatie over hoe je Prime Video-lidmaatschap of een gratis proefperiode start.

Je kunt Prime Video-lidmaatschap starten op de Prime Video-website of op een daarvoor geschikt Android- of iOS-apparaat.

Je moet deze stappen volgen:

1. Maak een Amazon-account of log in

Je moet een Amazon-account hebben om toegang te krijgen tot Prime Video. De eerste stap is Aanmelden bij je account.

Heb je al een Amazon-account?

Als je al een Amazon-account hebt, kun je de gegevens voor dat account invoeren en Aanmelden selecteren.

Moet je een Amazon-account maken?

Als je geen account hebt, selecteer je de optie Je Amazon-account maken. Volg de instructies op je scherm om je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer een nieuw wachtwoord in te voeren.

Notitie: Als je je aanmeldt op een compatibel Android- of iOS-apparaat, kun je betalen met een Google-betaalmethode of via iTunes.

2. Een betaalmethode selecteren

Selecteer (desgevraagd) het land waar je woont en voer je factureringsgegevens in.

Je kunt een betaalmethode selecteren die je al hebt opgeslagen in je Amazon Wallet of nieuwe betaalgegevens toevoegen.

Ondersteunde betaalmethoden zijn onder meer internationale creditcards en betaalpassen.

Als je in Brazilië woont, kun je ook met de lokale munteenheid en nationale kaarten betalen. Ga voor meer informatie naar Wijzigingen in Prime Video-abonnementen voor Brazilië

Notitie: Betaalgegevens opgeven is ook verplicht als je een gratis proefperiode wilt starten. Na afloop van de gratis proefperiode wordt je contributie automatisch afgeschreven via de betaalmethode die je bij de aanmelding hebt geselecteerd. Als je dit echter niet wilt, kun je de proefperiode voor de afloop ervan opzeggen via Account en instellingen. Ga voor meer informatie naar Je Prime Video-lidmaatschap beëindigen.

3. Bevestigen en voltooien

Loop je accountgegevens, je betaalgegevens en het geselecteerde abonnement nog eens na op het bevestigingsscherm.

Selecteer Bevestigen om de aanmelding te voltooien.

Nadat je je hebt aangemeld, kun je films en tv-series bekijken via de Prime Video-website of de Prime Video-app op je compatibele verbonden apparaten.

Ga voor meer informatie naar Prime Video op je apparaat installeren en Prime Video kijken.