Je accountgegevens wijzigen

Hier vind je meer informatie over hoe je je Amazon-accountgegevens beheert op de Prime Video-website.

Je kunt wijzigingen aanbrengen in je accountgegevens, zoals je naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer en wachtwoord via Account en instellingen op de Prime Video-website.

Je accountgegevens wijzigen:

1. Ga naar Account en instellingen.
  2. Zoek het gedeelte Je account.
  3. Selecteer Wijzigen of Bewerken op Amazon naast de informatie die je wilt bijwerken.
  4. Volg de instructies op je scherm en selecteer Wijzigingen opslaan.

Notitie:

• Als je je e-mailadres wijzigt in een e-mailadres dat al aan een ander Amazon-account is gekoppeld, wordt je een e-mail gestuurd waarin je wordt gevraagd je eigendom van dat e-mailadres te verifiëren. Klik op de link in deze verificatie-e-mail en volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien. Als je onze e-mail niet kunt vinden, controleer je of je het nieuwe e-mailadres correct hebt ingevoerd. Kijk ook in de spammap of de map met ongewenste e-mail.
  • Als je je e-mailadres wijzigt, worden je Prime Video-meldingen automatisch gekoppeld aan je nieuwe e-mailadres.