Je Prime Video-apparaten beheren

Meer informatie over hoe je bij Prime Video in- en uitlogt en je geregistreerde apparaten beheert.

Je apparaten beheren

Op de Prime Video-website kun je ook de apparaten bekijken en beheren die aan je account zijn gekoppeld.

Ga naar Account en instellingen en open Je apparaten in het hoofdmenu. Al je apparaten worden vermeld onder Geregistreerde apparaten:

• Als je een apparaat van je account wilt verwijderen, selecteer je Uitschrijven naast het apparaat.
  • Als je een apparaat aan je account wilt koppelen, selecteer je Een nieuw apparaat registreren boven aan de pagina.

Tip: Als geen van je apparaten worden vermeld onder Geregistreerde apparaten, probeer je de optie Een nieuw apparaat registreren om het aan je account toe te voegen op de Prime Video-website. Voer tijdens het registratieproces de informatie in die aan je Prime Video-lidmaatschap is gekoppeld.

Je kunt je geregistreerde apparaten ook via de Prime Video-app voor Android en iOS bekijken.

Tik in de Prime Video-app op Instellingen en vervolgens op Geregistreerde apparaten. Als je een apparaat van je account wilt verwijderen, tik je op Uitschrijven naast het apparaat.

Daarna moet je onmiddellijk weer inloggen op dat apparaat of het registreren via de Prime Video-website.

Log in op je apparaat

Als je Prime Video-titels op de website of op je gekoppelde apparaten wilt bekijken, moet je inloggen bij het account dat aan je Prime Video-lidmaatschap is gekoppeld.

Tip: De eerste keer wanneer je de Prime Video-app opent, wordt je gevraagd de instellingen af te ronden. Kies de optie Aanmelden of Registreer je apparaat. Ga voor meer informatie naar Prime Video op je apparaat installeren en selecteer je apparaat.

Je kunt je apparaat of webbrowser aan één account tegelijk koppelen. Ga voor meer informatie over het maken van een account en het starten van je Prime Video-lidmaatschap naar Prime Video-lidmaatschap of een gratis proefperiode starten.

Uitloggen bij Prime Video

Wanneer je bij Prime Video uitlogt, is je webbrowser of apparaat niet meer gekoppeld aan je account en kun je geen Prime Video-titels meer bekijken totdat je opnieuw inlogt.

Als je wilt uitloggen bij de Prime Video-website, open je het menu Account in de rechterbovenhoek van je scherm en selecteer je de optie Uitloggen.

Je kunt direct bij de Prime Video-app uitloggen op je gekoppelde apparaat:

Tv's

1. Ga naar het Home-scherm van Prime Video en selecteer Help in het menu.
  2. Selecteer Je apparaat deregistreren.
  3. Selecteer Je apparaat deregistreren en selecteer OK om te bevestigen.

Fire TV Stick Basic Edition

1. Selecteer Instellingen in het Fire TV-menu.
  2. Ga naar Mijn account.
  3. Als je apparaat al geregistreerd is, wordt de naam die bij je account hoort, hier weergegeven. Als je deze selecteert, zie je de optie Deregistreren.

Android-apparaten

1. Start de Prime Video-app en open het menu Menu-knop
				.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer in het gedeelte "Ingelogd als" de optie Aanmelden met een ander Amazon-account.

iOS-apparaten

1. Start de Prime Video-app en selecteer Instellingen in het menu.
  2. Selecteer Mijn account.
  3. Selecteer Uitloggen.

Fire Tablets

Op Fire Tablets is Prime Video gekoppeld aan hetzelfde account waarmee je je apparaat hebt geregistreerd. De registratie-instellingen van je apparaat wijzigen:

1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het Home-scherm en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer Mijn account.
  3. Selecteer Deregistreren.

PlayStation- of Xbox One-consoles

1. Druk op het Home-scherm van Prime Video op de bijbehorende "Help"-knop op je controller.
  2. Selecteer Deregistreren.

Tip: Nadat je hebt uitgelogd of je apparaat hebt gederegistreerd, wordt je meestal gevraagd weer in te loggen. Je kunt de informatie voor je voorkeursaccount invoeren.