Aanmelden

Hulp

Informatie over het sluiten van je account

Hier vind je meer informatie over hoe je je Amazon-account kunt sluiten. Nadat je account is gesloten, kun je geen toegang meer krijgen tot Prime Video via je account.

Als je je Amazon-account wilt sluiten, neem je Contact met ons op om het afsluiten van je account aan te vragen.

Nadat je account is gesloten, kan dit niet meer worden gebruikt om toegang te krijgen tot Prime Video, door jou of door iemand anders.

Denk ook aan het volgende:

  • Je hebt ook geen toegang meer tot andere websites waarbij je met je account inlogt (bijvoorbeeld je lokale Amazon-website)
  • Je hebt geen toegang meer tot je accountgeschiedenis of Prime Video-lidmaatschapsgegevens (zoals betalingsgegevens, lidmaatschapskosten, enzovoort)
  • Accountwijzigingen kunnen niet worden gedaan voor gesloten accounts

Notitie: Als je alleen je accountgegevens wilt wijzigen of een betaalmethode wilt verwijderen uit je Amazon Wallet, hoef je je account niet te sluiten. Ga voor meer informatie naar Je accountgegevens wijzigen en Je betaalmethode voor Prime Video wijzigen.

Verwante Help-onderwerpen