Automatisch afspelen beheren

Hier vind je meer informatie over hoe je Automatisch afspelen kunt beheren. Hiermee kun je afleveringen van een tv-serie automatisch achter elkaar afspelen.

Met Automatisch afspelen krijg je aan het eind van de huidige aflevering tijdens de aftiteling de Volgende aflevering van een tv-serie te zien.

Als je Automatisch afspelen AAN hebt gezet, wordt de volgende aflevering automatisch afgespeeld zodra de huidige aflevering is afgelopen. De volgende zes afleveringen in de serie worden direct na elkaar afgespeeld.

Tip: Je kunt ook het vak Volgende selecteren om snel naar de volgende aflevering te springen.

Je kunt de instellingen voor Automatisch afspelen beheren via de Prime Video-website of de Prime Video-app voor Android en iOS.

Automatisch afspelen beheren op de Prime Video-website:

1. Ga naar Account en instellingen.
  2. Open de tab Afspelen in het hoofdmenu.
  3. Zet Automatisch afspelen AAN of UIT.

Automatisch afspelen beheren in de Prime Video-app:

1. Open Instellingen in het menu.
  2. Zoek de optie Automatisch afspelen.
  3. Zet Automatisch afspelen AAN of UIT.

Automatisch spelen uitschakelen of verbergen

Wanneer Automatisch afspelen UIT staat, wordt aan het eind van de nu afgespeelde video nog steeds Volgende weergegeven, maar wordt de volgende video niet automatisch afgespeeld.

Je kunt het vak Volgende tijdens het afspelen van video ook sluiten: selecteer de optie Verbergen.