Gebruik van mobiele data beheren

Hier vind je meer informatie over hoe je de hoeveelheid mobiele data beheert die de Prime Video-app kan gebruiken om Prime Video-titels te streamen of naar je mobiele apparaat te downloaden.

Je kunt Prime Video-titels bekijken en downloaden via de WiFi-verbinding van je mobiele apparaat.

Wanneer je mobiele data gebruikt, worden meldingen gedurende het afspelen van video normaal gesproken enkele seconden op het scherm weergegeven.

Tip: Wanneer je Prime Video via het mobiele netwerk gebruikt, moet je niet vergeten dat de hoeveelheid data die je gebruikt, op de factuur van je mobiele aanbieder in rekening kan worden gebracht.

Je kunt bepalen hoeveel data de Prime Video-app mag gebruiken door een standaard videokwaliteit in te stellen of door de modus "Alleen Wi-Fi" in te stellen.

Gebruik van mobiele data op je apparaat beheren:

1. Start de Prime Video-app.
  2. Open Instellingen in het menu.
  3. Selecteer Streamen en downloaden:
    • Kies een voorkeurskwaliteit voor streamen en downloaden van video. De beschrijving naast elke optie geeft aan hoeveel data normaal gesproken wordt gebruikt voor een uur streamen of de kwaliteit van de videodownload.
    • Selecteer de optie Alleen Wi-Fi om alleen video te streamen als je apparaat is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.
  4. Kies een voorkeurskwaliteit voor streamen en downloaden van video. De beschrijving naast elke optie geeft aan hoeveel data normaal gesproken wordt gebruikt voor een uur streamen of de kwaliteit van de videodownload.
    • Tip: Selecteer de optie Alleen Wi-Fi om alleen video te streamen als je apparaat is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.