Bekijk Prime Video op LG WebOS Smart tv's

Hier vind je meer informatie over hoe je Prime Video op je LG WebOS Smart tv kunt kijken.

Je kunt Prime Video op je LG WebOS Smart tv bekijken via de Prime Video-app.

De Prime Video-app is beschikbaar op LG WebOS Smart tv's, modeljaar 2014 en nieuwer. Deze is niet beschikbaar op LG Simple Smart tv's, modeljaar 2014 en ouder.

Ondersteunde modellen

• HD afspelen: Beschikbaar op LG WebOS Smart tv-modellen uit 2014 of later
  • 4K Ultra HD afspelen: Beschikbaar op LG Ultra HD tv's uit 2015 of later
  • HDR afspelen: Beschikbaar op bepaalde LG SUHD tv's

De Prime Video-app downloaden

Je kunt de Prime Video-app via de LG Content Store downloaden:

1. Druk op de knop My Apps op de afstandsbediening van je tv.
  2. Selecteer Prime Video in de App Launcher.

Nadat je de Prime Video-app hebt gedownload en geopend:

1. Log in om je account aan de app te koppelen. Voer de accountgegevens in die aan je Prime Video- of Amazon Prime-lidmaatschap zijn gekoppeld.
  2. Selecteer een film of tv-serie om de videogegevens te openen. Selecteer Nu kijken of Doorgaan om het afspelen te starten.