Prime Video op Fire Tablets bekijken

Hier vind je meer informatie over hoe je Prime Video op je Fire Tablet kunt kijken.

Als je Prime Video op je Fire Tablet wilt bekijken, moet je het apparaat registeren via de accountinformatie die aan jouw Amazon Prime- of Prime Video-lidmaatschap is gekoppeld.

Notitie: Toegang tot Prime Video op Fire Tablets is momenteel alleen beschikbaar voor klanten met een Amazon Prime-account op Amazon.ca, Amazon.fr, Amazon.it en Amazon.es. Ga voor meer informatie naar Informatie over Prime Video-lidmaatschappen.

De registratie-instellingen van je Fire Tablet wijzigen:

1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het Home-scherm en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer Mijn account.
  3. Selecteer Deregistreren.
  4. Je ziet een optie om je apparaat opnieuw te registreren. Selecteer Registreren en voer je accountgegevens in.

Prime Video op je Fire Tablet bekijken:

Open Video op het Home-scherm.

Je kunt door de beschikbare Prime Video-titels bladeren of een specifieke titel zoeken met Zoeken. Tik op een film of tv-serie om de videogegevens te openen en selecteer Nu kijken om het afspelen te starten.