Prime Video op Fire TV bekijken

Hier vind je meer informatie over hoe je Prime Video op je ondersteunde Fire TV Stick Basic Edition kunt bekijken.

Als je Prime Video op je Fire TV Stick Basic Edition wilt bekijken, moet je het apparaat registeren via de accountinformatie die aan jouw Amazon Prime- of Prime Video-lidmaatschap is gekoppeld.

De registratie-instellingen van je Fire TV wijzigen:

1. Selecteer Instellingen in het Fire TV-menu.
  2. Ga naar Mijn account.
    • Als je apparaat niet is geregistreerd, wordt de optie Registreren op dit scherm weergegeven. Selecteer Registreren en voer je Amazon-accountgegevens in.
    • Als je apparaat geregistreerd is, wordt de naam die bij je account hoort, hier weergegeven. Als je je Fire TV wilt deregistreren, selecteer je de naam en vervolgens Deregistreren. Nadat je hebt gederegistreerd, wordt je gevraagd de opnieuw te registreren door de voorkeursgegevens van je Amazon-account in te voeren.

Prime Video op je ondersteunde Fire TV-apparaat bekijken:

Open de Prime Video-app op het Home-scherm.

Je kunt door de beschikbare Prime Video-titels bladeren of een specifieke titel zoeken. Selecteer een film of tv-serie om de videogegevens te openen en selecteer Nu kijken om het afspelen te starten.