1. Mijn account

Ondertiteling inschakelen op Prime Video op het web, Amazon-apparaten en mobiele apparaten

Je kunt ondertiteling inschakelen tijdens het afspelen van een ondersteunde titel op de Amazon-website, Amazon-apparaten, mobiele telefoons en tablets.

1. Selecteer tijdens het afspelen van een titel die ondertiteling ondersteunt, het pictogram voor ondertiteling in het afspeelmenu. Mogelijk moet je op het scherm van je apparaat tikken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Selecteer de ondertiteling die je wilt zien. Als er ondertiteling beschikbaar is, zie je het pictogram voor ondertiteling . Op sommige apparaten kun je de grootte en kleur van de tekst die wordt gebruikt voor ondertitels aanpassen via het menu Instellingen voor ondertiteling. Als je apparaat dit ondersteunt, kunnen ook voorinstellingen worden gemaakt en geselecteerd.

Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve audiotracks, audiobeschrijvingen of een combinatie van deze functies. Welke functies worden ondersteund, is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.