1. Mijn account

Ondertiteling inschakelen op Prime Video op verbonden apparaten

Activeer ondertiteling wanneer je een ondersteunde titel afspeelt op apparaten zoals smart-tv‘s, settopboxen en gameconsoles.

Mogelijk moet je de taal selecteren waarin je de ondertiteling wilt weergeven voor je de weergave start. Druk op het scherm Overzicht van de titel op omhoog en rechts om Ondertiteling te selecteren. Als er ondertiteling beschikbaar is, zie je het pictogram voor ondertiteling .

1. Terwijl je een titel afspeelt die ondertiteling ondersteunt, selecteer je het pictogram voor ondertiteling pictogram in het afspeelmenu. Hiermee kun je ondertiteling in- of uitschakelen en de taal van de ondertiteling selecteren. Je moet mogelijk op de Enter-knop op je afstandsbediening of op een gamecontroller drukken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Je kunt ook de grootte en kleur van de tekst die voor ondertiteling wordt gebruikt aanpassen via het menu Instellingen voor ondertiteling. Als je apparaat dit ondersteunt, kunnen ook voorinstellingen worden gemaakt en geselecteerd.

• Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve audiotracks, audiobeschrijvingen of een combinatie van deze functies. Welke functies worden ondersteund, is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.
    • Roku-apparaten ondersteunen geen voorinstellingen voor ondertiteling. Deze voorstellingen kunnen worden bewerkt in het menu Instellingen op je Roku-apparaat.
    • Voor het beheer van ondertiteling voor Apple TV zijn alternatieve stappen vereist. Bezoek de volgende link voor meer informatie https://support.apple.com/HT202772