Pomoc

Informacje o zamykaniu konta

Dowiedz się, jak zamknąć swoje konto Amazon. Kiedy konto zostanie zamknięte, utracisz dostęp do usługi Prime Video.

Jeśli chcesz zamknąć swoje konto Amazon, skontaktuj się z nami.

Zamknięte konto nie umożliwia już korzystania z usługi Prime Video — ani Tobie, ani innym użytkownikom.

Należy również pamiętać, że:

  • Nie będziesz mieć dostępu do innych witryn, do których logowanie następowało przy użyciu tego konta (np. do lokalnej witryny Amazon).
  • Nie będziesz mieć dostępu do historii konta ani szczegółowych informacji o subskrypcji Prime Video (w tym informacji o płatnościach, subskrypcji, opłatach itp.).
  • Nie będzie można wprowadzić żadnych zmian na zamkniętym koncie.

Uwaga: Jeśli chcesz tylko zmienić informacje na koncie lub usunąć metodę płatności z usługi Amazon Wallet, zamknięcie konta nie jest konieczne. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz te artykuły: Zmiana danych konta i Zmiana metody płatności w usłudze Prime Video.

Powiązane tematy pomocy