Betalning med iDEAL

I kassan väljer du iDEAL som betalningsmetod och väljer din bank i rullgardinsmenyn. Slutför beställningsprocessen genom att välja Köp nu.

Du omdirigeras sedan till din banks onlineportal där du kan logga in med dina inloggningsuppgifter för internetbanken och slutföra betalningen. Alla transaktionsuppgifter är färdigt ifyllda och du behöver bara bekräfta betalningen. När betalningen har slutförts omdirigeras du tillbaka till Amazon och får en beställningsbekräftelse via e-post.

Observera:
  • 1-Click-beställningar, digitala beställningar och prenumerationsbeställningar kan inte köpas med iDEAL. Du kan dock använda iDEAL som betalningsmetod för din prenumeration på Prime och Prime Video Channels.
  • Du debiteras så fort du har bekräftat transaktionen. Om du avbryter din beställning innan den skickas iväg får du en återbetalning för det debiterade beloppet.
  • Om du betalar med iDEAL kan betalningsmetoden inte ändras efter att beställningen har gjorts. Däremot kan du avbryta din beställning och göra en ny, förutsatt att leveransprocessen för beställningen inte har påbörjats.
  • Om du vill lösa in ett presentkort eller en kampanjkod för din beställning anger du koden i kassan innan du väljer iDEAL som betalningsmetod.