Anpassa dina Prime Video-rekommendationer

Förbättra dina innehållsrekommendationer med knapparna för tummen upp och tummen ner.

Anpassa dina rekommendationer

• Du kan använda funktionen tummen upp/tummen ner på informationssida för filmer och tv-serier.
  • När du ger tummen upp för en titel visar vi mer innehåll som liknar den titeln. När du ger tummen ner för en titel slutar vi att rekommendera den. Du kan fortfarande hitta det här innehållet genom att söka efter det.
  • Om du gör ett misstag och vill ångra ditt val av tummen upp/tummen ner kan du använda samma knapp igen för att ångra markeringen eller välja motsatsen och på så sätt ändra din preferens.
  • Personliga val av tummen upp/tummen ner sparas i varje enskild profil, så rekommendationer i en profil påverkar inte andra profiler på samma konto.
  • Val av tummen upp/tummen ner kan inte göras i barnprofiler.
Observera: På vissa äldre enheter kanske funktionen tummen upp/tummen ner inte visas. Gå till Prime Video-webbplatsen eller prova på en nyare enhet för att ange dina preferenser.