Titta på Prime Video på mobila enheter

Läs om hur du tittar på Prime Video genom Prime Video-appen för mobila enheter.

Android-enheter

Krav på enhetens hårdvara och operativsystem

• Typ av processor: ARM, dual-core-processor eller bättre; Intel-processorer stöds inte för närvarande
  • Processorhastighet: Högre än 1,2 GHz
  • Enhetens minne: Minst 1 GB
  • Operativsystem: Android OS 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller senare

Anm: Modifierade versioner av Android-operativsystemet och Blackberry-enheter som kör Android-appar stöds inte.

Hämta Prime Video-appen för Android

Du kan titta på Prime Video på din Android-enhet via Prime Video-appen, vilken kan laddas ner från Amazon Underground-appen, Amazon-appen, Samsung Galaxy Appstore och Google Play Store. Sök bara efter "Prime Video"

För mer information, gå till sida Titta var som helst.

När du har laddat ner och öppnat Prime Video-appen:
  1. Logga in för att ansluta ditt konto till appen. Var noga med att ange kontoinformationen som är associerad med ditt Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap.

Anm: Har du inget konto? Läs mer om Så här startar du ett Prime Video-medlemskap eller en kostnadsfri provperiod.

2. Välj en film eller ett TV-program för att öppna videoinformationen.
  3. Tryck på Titta nu eller Återuppta för att starta videouppspelningen.

iOS-enheter

Stödda enheter & operativsystem

iPhone, iPad och iPod touch-enheter som kör iOS 8.0 eller senare.

Anm:

• Modifierade versioner av iOS-operativsystemet stöds inte.
  • Prime Video-appen är inte tillgänglig på iPhone 4.

Hämta Prime Video-appen för iOS

Du kan titta på Prime Video på din iOS-enhet via Prime Video-appen, vilken kan hämtas från Apples App Store. Sök bara efter "Prime Video"

För mer information, gå till sidan Titta var som helst.

När du har laddat ner och öppnat Prime Video-appen:

1. Logga in för att ansluta ditt konto till appen. Var noga med att ange kontoinformationen som är associerad med ditt Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap.
  2. Välj en film eller ett TV-program för att öppna videoinformationen.
  3. Tryck på Titta nu eller Återuppta för att starta videouppspelningen.