Hantera dina Prime Video-enheter

Läs om hur du loggar in på Prime Video, loggar ut och hanterar dina registrerade enheter.

Hantera dina enheter

Du kan även visa och hantera enheter som är anslutna till ditt konto från Prime Video-webbplatsen.

Gå till Konto och inställningar och öppna Dina enheter från den övre menyn. Var och en av dina enheter listas under Registrerade enheter:

• Om du vill ta bort en enhet från ditt konto väljer du Avregistrera bredvid enheten.
  • Om du vill ansluta en enhet till ditt konto väljer du Registrera en ny enhet högst upp på sidan.

Tips: Om du inte ser någon av dina enheter listade under Registrerade enheter, försök med alternativet Registrera en ny enhet för att lägga till den till ditt konto på Prime Video-webbplatsen. Var noga med att ange informationen som är associerad med ditt Prime Video-medlemskap under registreringsprocessen.

Du kan även se dina registrerade enheter från Prime Video-appen för Android och iOS.

Tryck på Inställningar från Prime Video-appen, och tryck sedan på Registrerade enheter. Om du vill ta bort en enhet från ditt konto trycker du på Avregistrera bredvid enheten.

Du måste sedan logga in igen direkt på den enheten, eller registrera den från Prime Video-webbplatsen.

Logga in på din enhet

Om du vill titta på Prime Video-titlar på webbplatsen eller dina anslutna enheter måste du logga in på kontot som är kopplat till ditt Prime Video-medlemskap.

Tips: Första gången du öppnar Prime Video-appen uppmanas du att Logga in eller Registrera din enhet på ditt konto för att slutföra installationen. För mer information, gå till Installera Prime Video på din enhet och välj din enhet.

Du kan länka din enhet eller webbläsare till ett konto i taget. Om du vill veta mer om att skapa ett konto och starta ett Prime Video-medlemskap, gå till Så här startar du ett Prime Video-medlemskap eller en kostnadsfri provperiod.

Logga ut från Prime Video

När du loggar ut från Prime Video är din webbläsare eller enhet inte längre ansluten till ditt konto. Du kan inte titta på Prime Video-titlar förrän du loggar in igen.

För att logga ut på webbplatsen för Prime Video öppnar du menyn Konto längst upp till höger på skärmen och väljer alternativet Utloggning.

Du kan logga ut från Prime Video-appen direkt på din anslutna enhet:

TV-apparater

1. Gå till startskärmen för Prime Video och välj Hjälp från menyn.
  2. Välj Avregistrera din enhet.
  3. Välj Avregistrera din enhet och välj sedan OK för att bekräfta.

Fire TV Stick Basic Edition

1. Välj Inställningar från Fire TV-menyn.
  2. Gå till Mitt konto.
  3. Om din enhet är registrerad kommer namnet som är associerat med ditt konto i det här avsnittet. Om du väljer det kommer du att se alternativet Avregistrera.

Android-enheter

1. Starta Prime Video-appen och öppna menyn Menyknapp
				.
  2. Välj Inställningar.
  3. I avsnittet "Inloggad som" väljer du Logga in med ett annat Amazon-konto.

iOS-enheter

1. Starta Prime Video-appen och välj Inställningar i menyn.
  2. Välj Mitt konto.
  3. Välj Logga ut.

Fire-surfplattor

På Fire-surfplattor är Prime Video kopplat till samma konto som du använde för att registrera din enhet. Såhär ändrar du inställningarna för din enhetsregistrering:

1. Svep nedåt från övre delen av startskärmen och välj Inställningar.
  2. Välj Mitt konto.
  3. Välj Avregistrera.

PlayStation- eller Xbox One-konsoler

1. Från startskärmen för Prime Video, tryck på motsvarande "Hjälp"-knapp på din fjärrkontroll.
  2. Välj Avregistrera.

Tips: När du har loggat ut eller avregistrerat din enhet visas vanligtvis en uppmaning om att logga in igen. Du kan sedan ange informationen för ditt föredragna konto.