Så här tittar du på en Prime Video-titel

Läs om hur du tittar på Prime Video-titlar på dina kompatibla anslutna enheter.

Med ett godkänt Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap kan du titta på filmer och TV-program på någon av dina kompatibla anslutna enheter.

Anm: För att läsa mer, gå till Om Prime Video-medlemskap och Installera Prime Video på din enhet.

För att öppna Prime Video använder du din dator för att gå till Prime Videos webbplats eller använder Prime Video-appen på din kompatibla strömningsenhet.

Hitta Prime Video-titlar

Du kan bläddra bland Prime Video-titlar efter utvald kategori från sidan Hem eller välja Filmer eller TV-program från den övre menyn för att hitta titlar efter videokategori.

Du kan även använda sökfunktionen Sökikon
			 för att hitta en specifik titel

Titta nu

Välj en film eller ett TV-program för att öppna videoinformationen.

Välj Titta nu för att starta uppspelningen.

Välj Återuppta för att fortsätta med en video som du redan har börjat titta på, eller välj Titta från början för att börja från början.

Anm: Du kan även ladda ner utvalda Prime Video-titlar till din mobila enhet för uppspelning offline. För att läsa mer, gå till Ladda ner Prime Video-titlar till din mobila enhet.