Hantera Prime Video bevakningslista

Lär dig hur du använder din Prime Video bevakningslista, vilken låter dig spara filmer och tv-program som du vill titta på vid ett senare tillfälle för enkel åtkomst.

Bevakningslistan hjälper dig att hålla reda på filmer och tv-program som du vill titta på i en anpassad lista som du kan komma åt på alla dina anslutna Prime Video-enheter.

Såhär får du åtkomst till din bevakningslista:

• Från din dator - Gå Prime Videos webbsida, öppna menyn Konto i det övre högra hörnet och välj Din bevakningslista.
  • Från Prime Video-appen - Välj Bevakningslista i menyn.
  • Från din Fire-surfplatta - Öppna Video på startskärmen och välj sedan Bevakningslista i menyn.

Såhär använder du din bevakningslista:

Öppna videoinformationen för en film eller ett TV-program för att visa dina bevakningslistealternativ.

• Såhär lägger du till en video i din bevakningslista - Välj Lägg till i bevakningslista i videoinformationen.
  • Såhär raderar du något från din bevakningslista - Välj Ta bort från bevakningslista i videoinformationen.

Välj en film eller ett TV-program i din bevakningslista för att öppna videoinformationen och välj sedan Titta nu för att starta uppspelningen.

Anm: Videor i din bevakningslista kan bli otillgängliga. Detta sker när videon inte längre är tillgänglig via Prime Video, eller inte finns tillgänglig i ditt aktuella land eller territorium. För att ta bort den här videon från din bevakningslista, välj alternativet Ta bort från bevakningslista i videoinformationen.