Ladda ner Prime Video-titlar till din mobila enhet

Läs om hur du laddar ner Prime Video-titlar till din mobila enhet för uppspelning offline.

Du kan hämta utvalda Prime Video-titlar till din mobila enhet, så att du kan titta på dem utan en aktiv Internetanslutning.

Såhär laddar du ner Prime Video-titlar till din enhet:

1. Hitta den film eller det TV-program du vill ladda ner i Prime Video-appen och öppna videoinformationen.
  2. Tryck på alternativet Ladda ner.

En ikon för "Nedladdad" eller "Bock" visas på skärmen när din nedladdning är klar.

Anm: Ljudspråket för nedladdade titlar kommer att vara på det språk du senast strömmade i om det finns tillgängligt för titeln. Alla tillgängliga undertextspråk kommer att vara tillgängliga under offlineuppspelning.

Såhär hittar du dina nedladdningar:

• Från Prime Video-appen - Välj Nedladdningar från menyn.

Anm: Överst på skärmen växlar du mellan "Filmer" och "TV" för att hitta din nedladdade titel.

• Från din Fire-surfplatta - Öppna menyn och välj Senaste nedladdningar.

Hämta tillgänglighet och visningsperioder

Endast valda Prime Video-titlar är tillgängliga för nedladdning och den tidsperiod som är tillgänglig för visning av en nedladdad titel när enheten är offline varierar efter titel.

Ett meddelande visas vanligtvis på skärmen när visningsperioden för en titel nästan är slut.

Meddelanden på skärmen visas även om du har laddat ner det maximala antalet Prime Video-titlar och behöver ta bort en eller flera för att fortsätta med den aktuella nedladdningen.

För mer information, se gällande användningsregler genom att besöka Leverantörsinformation och tillämpliga villkor och bestämmelser.