Hantera autouppspelning

Lär dig hur du hanterar Autouppspelning, vilket ger dig möjlighet att automatiskt spela upp episoder av en TV-serie avsnitt efter avsnitt.

Autouppspelning visar dig det nästkommande avsnittet i en TV-serie vid slutet av det avsnitt som för närvarande spelas upp, samtidigt som eftertexterna visas.

När Autouppspelning är börjar nästa avsnitt av serien att spelas upp automatiskt när det aktuella avsnittet är slut. De följande sex avsnitten i serien spelas upp i följd.

Tips: Du kan också välja fältet Nästkommande för att snabbt gå vidare till nästa avsnitt.

Du kan hantera dina inställningar för Autouppspelning från Prime Video-webbplatsen eller Prime Video-appen för Android och iOS.

Såhär hanterar du Autouppspelning från Prime Videos webbplats:

1. Gå till Konto och inställningar.
  2. Öppna fliken Uppspelning i den övre menyn.
  3. Växla Autouppspelning till eller AV.

Såhär hanterar du Autouppspelning från Prime Video-appen:

1. Öppna Inställningar i menyn.
  2. Leta upp alternativet Autouppspelning.
  3. Växla Autouppspelning till eller AV.

Stäng av eller dölj autouppspelning

När Autouppspelning är AV visas Nästkommande fortfarande i slutet av den video du spelar upp, men nästa video börjar inte spelas upp automatiskt.

Du kan även stänga rutan Nästkommande under videouppspelning genom att välja alternativet Dölj.