Titta på Prime Video på LG WebOS Smart TV-apparater

Såhär tittar du på Prime Video på din LG WebOS Smart TV.

Du kan titta på Prime Video på din LG WebOS Smart TV via Prime Video-appen.

Prime Video-appen är tillgänglig på modeller av LG WebOS Smart TV från 2014 och senare. Den är inte är tillgänglig på modeller av LG Simple Smart TV från 2014 och senare.

Stödda modeller

• Uppspelning i HD: Finns på LG WebOS Smart TV-modeller som släpptes 2014 eller senare
  • Uppspelning i 4K Ultra HD: Finns på LG Ultra HD TV-modeller som släpptes 2015 eller senare
  • Uppspelning i HDR: Tillgängligt på utvalda LG SUHD TV-apparater

Hämta Prime Video-appen

Du kan hämta Prime Video-appen i LG Content Store:

1. Tryck på knappen Mina appar på din fjärrkontroll.
  2. Välj Prime Video i App Launcher.

När du har laddat ner och öppnat Prime Video-appen:

1. Logga in för att ansluta ditt konto till appen. Var noga med att ange kontoinformationen som är associerad med ditt Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap.
  2. Välj en film eller ett TV-program för att öppna videoinformationen. Välj sedan Titta nu eller Återuppta för att starta uppspelningen.