Ställa in begränsningar för Prime Video på iOS

Prime Video-begränsningar gör att du kan begränsa uppspelning av innehåll på Prime Video-enheter.

Följande enheter har egna inställningar för föräldrakontroller:

• Fire TV-enheter
  • Fire Tablets som kör Fire OS 5.0 eller tidigare

Så här ställer du in begränsningar:

• I Prime Video-appen för iOS väljer du Mina saker i den nedre menyn och sedan symbolen Inställningar. Välj Föräldrakontroller och sedan Visningsbegränsningar.
  • Välj en åldersgräns och de enheter som du vill att de ska gälla för och klicka sedan på Spara.
    Observera: Begränsningarna gäller endast för den enhet som de har ställts in för.