Ställa in en Prime Video PIN-kod

En Prime Video PIN-kod begränsar möjligheten att köpa eller titta på innehåll på en enskild enhet.

Fire TV-enheter, Fire-surfplattor, Fire Phones och Microsoft Xbox 360-konsoler har egna inställningar för föräldrakontroll.

• Gå till Konto och inställningar.
  • I Prime Video-appen för Android eller iOS väljer du Inställningar på menyn, sedan Föräldrakontroll och Ändra Prime Video PIN-kod.
  • Ange en PIN-kod och klicka sedan på Spara.

Anm: Prime Video PIN-koder gäller endast för den enhet de har ställts in för.