Varför måste jag betala för vissa titlar?

Du kan köpa eller hyra vissa titlar som inte ingår i ditt Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskap till en extra avgift.

Din 1-Click-betalningsmetod debiteras automatiskt för köp från Prime Video-butiken som inte ingår med Prime. Så fort beställningen har slutförts visas köp i Köp och uthyrning.

Observera: Om du för närvarande betalar för din Prime- eller Prime Video-prenumeration via Amazon, eller via en tredjepartsleverantör, debiteras din 1-Click-betalningsmetod på Amazon-kontot för alla köp och uthyrningar. Om du inte har en Prime- eller Prime Video-prenumeration, om Prime Video-prenumerationen betalas via Apple eller om du inte har en giltig betalningsmetod och faktureringsadress inställd i 1-Click-inställningarna på ditt Amazon-konto debiteras betalningsmetoden i dina inställningar för iTunes och App Store för alla köp och uthyrningar i Prime Video-appen för iOS eller Apple TV.