Varför måste jag betala för vissa titlar?

Du kan köpa eller hyra vissa titlar som inte ingår i ditt Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskap till en extra avgift.

Köp från Prime Video-butiken som inte ingår i Prime debiteras automatiskt enligt den betalningsmetod som angetts för digitala köp. Detta kan uppdateras via Uppdatera din betalningsmetod. Så fort beställningen har slutförts visas köp i Köp och uthyrning under Mina saker.

Observera: Om du för närvarande betalar för din Prime- eller Prime Video-prenumeration via Amazon eller via en tredjepartsleverantör debiteras alla köp eller uthyrningar enligt den betalningsmetod som du har valt på ditt Amazon-konto. Om du inte har en Prime- eller Prime Video-prenumeration, om Prime Video-prenumerationen betalas via Apple eller om du inte har ställt in en giltig betalningsmetod och faktureringsadress i ditt Amazon-konto debiteras betalningsmetoden i iTunes och App Store-inställningarna för köp eller uthyrning i Prime Video-appen för iOS eller Apple TV.