Hur castar jag Prime Video till min TV?

Om du har en Google Chromecast-, Android TV- eller Fire TV-enhet kan du använda din mobila enhet för att ”casta” Prime Video till din TV.

1. Slå på TV:n.
  2. Öppna Prime Video-appen på din mobila Android-enhet, iPhone, iPad, iPod Touch eller Fire Tablet. Se till att du är inloggad i din Prime Video-app och befinner dig i samma nätverk som den anslutna enheten (Fire TV, Android TV eller Chromecast).
    Kontrollera att Fire TV, Android TV eller Chromecast-enheten redan är påslagen och ansluten till nätverket. Du kan inte casta från Prime Video-appen på iOS till Fire TV-enheter och Fire Tablet till Chromecast/Android TV.
  3. Välj ikonen Cast i Prime Video-appen. Skärmen Klar att casta visas på TV:n.
  4. Välj den enhet som du vill använda.
  5. Välj en titel du vill titta på. Den här titeln visas sedan på den display som Chromecast är ansluten till med mobilenhetens hanteringskontroller för uppspelning, ljudspår och undertexter.
    Om du vill ändra undertextinställningarna på Chromecast och använder en iOS-enhet måste du sluta casta till den enheten. Välj sedan Inställningar > Hjälpmedel > Undertexter och textning > Stil och välj en stil för undertexterna. Du kan också skapa en ny stil om du vill använda andra teckensnitt eller storlekar. Om du castar en titel på en Android-enhet trycker du på menyn med tre punkter på skärmen. Välj Undertextstilar och växla till Visa bildtexter. Du kan också välja alternativ för bildtextstorlek och stil på den menyn.
Observera: Om du har en Fire TV-enhet eller en Chromecast med Google TV kan du också använda enhetens fjärrkontroll och använda Prime Video-appen på den enheten samt alternativet Casta.