Okända avgifter för Prime Video

Det finns flera anledningar till varför du kanske inte känner igen en avgift.

Om du inte känner igen en debitering kontrollerar du att:

• Ett Amazon Prime-medlemskap eller en Prime Video-prenumeration förnyades. Mer information finns under Konto och inställningar.
  • En prenumeration av Prime Video Channel förnyades.
  • En beställning gjordes av ett barn eller make, vän eller medarbetare med tillgång till ditt kortnummer. Om du vill minska risken för oavsiktliga köp kan du ställa in begränsningar för Prime Video för webben, Android eller iOS.
  • Ytterligare kort är kopplade till kredit- eller betalkontot.

Om avgiften inte förklaras av någon av dessa situationer kan du kontakta oss. Ha följande information tillgänglig:

• Komplett kreditkortsnummer för alla kort som är kopplade till kontot som visar debiteringen. Skicka inte dessa uppgifter till oss i chattar eller e-postmeddelanden, såvida vi inte specifikt har begärt det.
  • Datum för avgiften.
  • Belopp för avgiften.
  • Namn, e-postadress och telefonnummer.