Felsöka problem med internetanslutningen med din anslutna enhet

Det här gör du om Prime Video-appen på din anslutna enhet inte ansluter till internet.

Om du har problem med internetanslutningen kan du få ett felmeddelande när du använder Prime Video-appen. Gör så här om du har problem:

• Kontrollera att din anslutna enhet (till exempel en smart-tv, set-top-box) är ansluten till internet. Vanligtvis kan du kontrollera anslutningen i enhetens inställningsmeny.
    För anslutningar som görs via wifi kontrollerar du att du har angett rätt lösenord för ditt wifi-nätverk.
  • Om enheten är ansluten till routern och du fortfarande får felmeddelanden startar du om den anslutna enheten och alla hemnätverksenheter som modem och routrar.
  • Kontrollera att enhetens inbyggda programvara och operativsystem är uppdaterade.