Ladda ner Prime Video-titlar

Om du vill ladda ner Prime Video-titlar för att titta på dem offline behöver du en Fire Tablet eller Prime Video-appen för iOS, Android eller Windows 10.

I Prime Video-appen för Android och Windows 10 kan du välja var nedladdningarna ska sparas. Vi avråder från att spara dem på USB-anslutna enheter.

• För filmer: Välj alternativet för att ladda ner titeln från detaljsidan.
  • För TV-program: Det finns ett alternativ för att ladda ner hela säsongen. Om du vill ladda ner enskilda avsnitt väljer du nedladdningsikonen i listan med avsnitt. För tillfället är det inte tillåtet att spela upp nedladdat innehåll via Chromecast eller Airplay. Offline-uppspelning till en tv är möjlig med enheter som stöder detta, med hjälp av lämpliga adaptrar.