Ladda ner Prime Video-titlar

Om du vill ladda ned Prime Video-titlar för visning offline behöver du en Fire-surfplatta eller Prime Video-appen för iOS, Android eller Windows 10.

• För filmer: Välj alternativet för att hämta titeln från detaljsidan.
  • För TV-program: Det finns ett alternativ för att ladda ner hela säsongen. Om du vill ladda ned enskilda avsnitt väljer du nedladdningsikonen i listan med avsnitt. För närvarande är det inte tillåtet att spela upp nedladdat innehåll via Chromecast eller Airplay. Offline-uppspelning till en tv är möjlig med enheter som stöder detta, med hjälp av lämpliga adaptrar.