Ladda ner Prime Video-titlar

Om du vill ladda ner Prime Video-titlar för att titta på dem offline behöver du en Fire Tablet eller Prime Video-appen för iOS, Android, macOS eller Windows 10.

Om du vill ladda ner Prime Video-titlar öppnar du Prime Video-appen på din enhet och letar reda på titeln du vill ladda ned. I Prime Video-appen för Android och Windows 10 kan du välja var du vill spara nedladdade titlar. Vi rekommenderar inte att nedladdningar sparas på USB-anslutna enheter.

• För filmer: Välj alternativet för att ladda ner titeln från detaljsidan.
  • För TV-serier: Det finns ett alternativ för att ladda ner hela säsongen. Om du vill ladda ner enskilda avsnitt väljer du nedladdningsikonen i listan med avsnitt.
    I nuläget går det inte att spela upp nedladdat innehåll via Chromecast eller Airplay. Offline-uppspelning till en tv är möjligt med enheter som stöds, med hjälp av lämpliga adaptrar.