Problem med betalning och beställning av Prime Video

Det här gör du om du har problem med Prime Video-beställningar eller om du ser felkoder som 2016, 2021, 2023, 2026, 2027, 2028, 2029, 2040, 2041, 2043, 2044, 2047, 2048, 7035.

• Kontrollera dina betalningsinställningar och 1-Click-inställningar.
    Om du försöker göra ett köp med Apples betalningsmetod i iOS eller tvOS ser du till att betalningsuppgifterna som du har angett för Apple i iTunes Store- och App Store-inställningarna är uppdaterade.
  • Kontrollera dina Digitala beställningar – en uppmaning visas om du måste uppdatera betalningsuppgifterna.
  • Kontakta banken som utfärdat kortet.
  • Du kan även använda en annan betalningsmetod.

Du kan bli ombedd att verifiera ditt kort med din bank på Prime Video-webbplatsen och Prime Video-apparna. Detta kan ske under:

• Registrering för en Prime Video-prenumeration.
  • Registrering för en Prime Video Channel-prenumeration.
  • Köp eller hyrning av en Prime Video-titel

Befintliga Prime Video-prenumerationer kan också behöva verifiering. Mer information visas på Prime Video-webbplatsen och Prime Video-apparna om detta krävs.