Problem när du spelar Prime Video-titlar

Det här gör du om Prime Video-titlar inte spelas upp eller om du ser ett felmeddelande som 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003, 9074.

• Stäng Prime Video-appen på enheten (eller webbläsaren om du tittar på datorn).
  • Starta om datorn eller den anslutna enheten.
  • Kontrollera att enheten eller webbläsaren har de senaste uppdateringarna.
  • Se till att du inte använder samma konto på flera enheter – du kan bara streama samma titel på två enheter åt gången.
  • Se till att eventuella externa enheter är anslutna till din tv eller skärm med en HDMI-kabel som är kompatibel med HDCP 1.4 (för HD-innehåll) eller HDCP 2.2 (för UHD- och/eller HDR-innehåll).
  • Pausa annan internetaktivitet – särskilt om andra enheter använder nätverket samtidigt.
  • Kontrollera din internetanslutning. Du kan behöva starta om den anslutna enheten och/eller routern.
  • Om du kan ansluta till internet på andra enheter uppdaterar du enhetens DNS-inställningar. Kontakta enhetens tillverkare för mer information.
  • Inaktivera eventuella VPN- eller proxyservrar.

För uppdateringar i webbläsaren Chrome anger du chrome://settings/help i adressfältet. Det startar en automatisk sökning efter uppdateringar. Du kan också klicka på ikonen med de tre lodräta punkterna längst upp till höger i webbläsaren. Klicka på Hjälp och sedan på Om Google Chrome för att söka efter uppdateringar.

För uppdateringar i webbläsaren Firefox klickar du på ikonen med tre (lodrätt staplade) vågräta linjer längst upp till höger i webbläsaren. Klicka sedan på Hjälp och på Om Firefox för att starta en uppdateringssökning.