Välj alternativa ljudspår eller ljudbeskrivningar på Prime Video på anslutna enheter

Många Prime Video-titlar har flera ljudspår, som andra språk eller ljudbeskrivningar.

Du måste välja språk på undertexterna innan uppspelning.

På skärmen Översikt trycker du uppåt och sedan höger för att välja Ljudspråk. Ljudbeskrivningar har texten [Ljudbeskrivning] i namnet.

Många Prime Video-titlar har undertexter, alternativa ljudspår, ljudbeskrivningar eller en kombination av dessa. Vilka funktioner som stöds beror på vilken enhet du använder.