Mobila enheter med Prime Video-appen

Prime Video-appen är tillgänglig för enheter som kör Android och iOS.

Observera: Funktionerna som stöds varierar beroende på modell och konfiguration av den mobila enhet som används. Alla Prime Video-titlar stöder inte alla funktioner.

Android-enheter

• Streamingkvalitet – upp till Ultra HD
  • Ljudkvalitet – upp till 5.1 surroundljud, Dolby Atmos
  • Dold textning (undertexter) – ja
  • Live-streaming – ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Syntolkning – ja
  • Stöd för direktannonser – ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Annonsstödda kanaler – ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Stöd för profiler – ja
  • Webbplats för support – https://support.google.com/android/

iOS-enheter (iPhone, iPad och iPod touch)

• Streamingkvalitet för video – upp till HD
  • Ljudkvalitet – stereo
  • Dold textning (undertexter) – ja
  • Syntolkning – ja
  • Live-streaming – ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Stöd för direktannonser – ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Annonsstödda kanaler – ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Stöd för profiler – ja
  • Webbplats för support – https://support.apple.com/