Betala för Prime Video-uthyrning eller -köp

Ytterligare innehåll på Prime Video betalas med din 1-Click-betalningsmetod.

För närvarande är uthyrning och köp på PrimeVideo.com endast tillgängliga för kunder som bor i Frankrike, Italien, Spanien, Sverige, Belgien, Polen, Australien, Mexiko, Nederländerna, Chile, Colombia, Indien (endast uthyrning), Brasilien och Kanada.

Betalningar görs med den betalningsmetod för digitala köp som du har angett. Detta kan nås och hanteras på Konto och inställningar.