Aktivera undertexter på Prime Video på webben, Amazon-enheter och mobila enheter

Aktivera undertexter under uppspelning av en titel som stöds på Amazons webbplats, Amazon-enheter, mobiltelefoner och surfplattor.

1. Under uppspelning av en titel som stöder undertexter väljer du symbolen för dold textning eller undertexter från uppspelningsmenyn. Du kan behöva trycka på enhetens skärm för att komma åt den här menyn.
  2. Välj undertexter. Om undertexter är tillgängliga kan du se dold textning eller undertexter . På vissa enheter kan du justera undertexternas storlek och färg via menyn Inställningar för undertexter. Du kan även skapa och välja förval om din enhet stöder det.

Många Prime Video-titlar har undertexter, alternativa ljudspår, ljudbeskrivningar eller en kombination av dessa funktioner. Vilka funktioner som stöds beror på vilken enhet du använder.