Välj alternativa ljudspår eller ljudbeskrivningar på Prime Video på anslutna enheter

Många Prime Video-titlar har flera ljudspår, som andra språk eller ljudbeskrivningar.

1. Under uppspelning av titeln trycker du uppåt på fjärrkontrollen och väljer sedan Ljud och språk. Välj ljudspår i listan över tillgängliga ljudspår. Ljudbeskrivningar har texten [Ljudbeskrivning] i namnet.

Många Prime Video-titlar har undertexter, alternativa ljudspår, ljudbeskrivningar eller en kombination av dessa funktioner. Vilka funktioner som stöds beror på vilken enhet du använder.