1. Min konto

Konfigurere begrensninger i Prime Video på nett

Prime Video-begrensninger lar deg begrense avspilling av innhold på Prime Video-enheter.

Fire TV-enheter har sine egne innstillinger for foreldrekontroll.

Slik konfigurerer du begrensninger:

• På en PC eller Mac går du til Konto og innstillinger og velger Begrensninger.
  • Velg en aldersbegrensning og enhetene du vil den skal gjelde for, og klikk på Lagre.
    Merknad: Kjøpsbegrensninger gjelder for alle profiler på kontoen din. Begrensninger gjelder kun enheten de er konfigurert for.