1. Min konto

Betaling for leie eller kjøp på Prime Video

Ekstra innhold på Prime Video betales med 1-Click-betalingsmetoden.

Akkurat nå er leie og kjøp på PrimeVideo.com bare tilgjengelig for kunder som bor i Frankrike, Italia, Spania, Sverige, Belgia, Polen, Australia, Mexico, Nederland, Chile, Colombia, India (bare leie), Brasil og Canada.

Betalinger belastes ved hjelp av betalingsmetoden du har angitt for digitale kjøp. Du kan se og administrere betalingsmetoden på Konto og innstillinger.